Verenigd Koninkrijk
Frankrijk
Spanje
Duitsland
Italië
 
Winkelwagen

Jorvik Thuisbezoeken

De Jorvik showroom ervaring, recht voor de deur


Ontspan en laat onze showroom naar jou komen

Thuisbezoeken zijn er nu - een spannende nieuwe service waarbij je onze driewielers kunt uitproberen vanuit de privacy en comfort van je eigen huis.

Het enige wat u hoeft te doen is een tijdslot te reserveren en wij brengen onze driewielers bij u aan de deur voor een persoonlijk adviesgesprek.

Waarom kiezen voor een thuisdemo-bezoek?

Gepersonaliseerd

Krijg vriendelijk advies van een expert op basis van jouw behoeften en voorkeuren, allemaal vanuit de comfort van je eigen huis.

Privé

Stel vragen, vergelijk modellen en maak kennis met het rijden op een driewieler tijdens een één-op-één Consultatie.

Handig

Maak een afspraak met ons, en laat onze showroom naar jou komen - zonder druk of verplichting om te kopen.

Hoe werkt het?

1.

Aanmelden

Klaar voor een bezoek? Bel ons op +49 2331 628988 40 of e-mail info@jorviktricycles.de om je tijdslot te boeken.
2.

Bevestig je tijdslot

We nemen contact met je op om je afspraak te bevestigen en de €100 servicekosten te bespreken, die volledig terugbetaalbaar zijn bij aankoop van een driewieler.
3.

Ontspan

We brengen onze elektrische driewielers naar jou toe, zodat je de vreugde en vrijheid van drie wielen vanuit huis kunt ervaren.

FAQs

Is een thuisbezoek geschikt voor mij?
Thuisbezoeken zijn voor iedereen die overweegt een Jorvik-driewieler aan te schaffen. Als onze showroom te ver weg is om te reizen of als je nog niet één van onze Try-Cycle evenementen hebt bezocht, kan een thuisbezoek iets voor jou zijn.
Welke modellen driewielers kan ik uitproberen?
Je kunt jouw behoeften bespreken en ons vertellen waar je de driewieler wilt gebruiken, zodat ons ervaren team je kan helpen het perfecte model uit te proberen. Of je nu een lage instap voor eenvoudig opstappen nodig hebt, een inklapbaar frame voor handige opslag, of dubbele batterijen voor een groter elektrisch bereik.
Wat als ik na het bezoek besluit geen driewieler te kopen?
Er is geen verplichting om te kopen of te beslissen op de dag van je thuisbezoek. Er is echter een €100 servicekosten om de kosten van reizen en onze tijd te dekken. Deze kosten worden volledig terugbetaald als je besluit een driewieler te kopen.