Verenigd Koninkrijk
Frankrijk
Spanje
Duitsland
Italië
 
Winkelwagen

Crankverkorter

De crankverkorter is de perfecte oplossing voor degene met een verschil in beenlengte. Het helpt het lengteverschil op te lossen zodat je kan fietsen zonder problemen.

De verkorter lost ook problemen op met voeten dien niet bij de pedalen kunnen komen.

De crankverkorter kan geplaatst worden tegen de bestaande crank van uw fiets en is helemaal verstelbaar, zodat hij pas op alle cranks tot en met 40 mm breed. Deze oplossing is universeel en komt met een linkse en rechtse schroefdraad om uw bestaande pedaal aan de crankverkorter vast te hechten.

Levering

Wij verzenden wereldwijd, zodra de postcode is toegevoegd zullen de bezorgkosten worden berekend.

De verzendkosten naar het vasteland van Groot-Brittannië zijn GRATIS (alleen voor driewielers met zelfmontage).

Wij proberen al onze voorradige artikelen binnen 1 werkdag na het plaatsen van de bestelling te verzenden. Houd rekening met nog eens 3 tot 5 werkdagen voor levering (Dit kan langer zijn als gevolg van feestdagen / drukkere periodes of als de gekochte bestelling in backorder is). Levertijden naar landen wereldwijd, Europa, Hooglanden, Kanaaleilanden en de Republiek Ierland zullen variëren. Let op - wij zullen u op de hoogte houden van eventuele vertragingen.

Kopers buiten het VK worden eraan herinnerd dat de valuta GBP is

Wij verpakken al onze trikes in recycleerbare noppenfolie en kartonnen dozen om onnodig afval te voorkomen en het milieu te helpen. Als gevolg van de nieuwe Brexit-regelgeving zijn alle exportkosten zoals belastingen, invoerrechten en dergelijke voor rekening van de koper. Zie onze verzendkosten pagina voor meer informatie

Mensen kochten ook