Verenigd Koninkrijk
Frankrijk
Spanje
Duitsland
Italië
 
Winkelwagen

Oxford klembare remhendelklem

Een duivels slim apparaatje maakt al die gesneden binnenbanden, elastiekjes en kabelbinders volledig overbodig, zodat u uw fiets met vertrouwen kunt beveiligen.

Van het vervoeren van uw fiets met een aanhangwagen of busje, parkeren op de veerboot of op een heuvel, de Oxford remhendelclip zorgt ervoor dat uw fiets op de plaats blijft waar u hem neerzet.

Levering

Wij verzenden wereldwijd, zodra de postcode is toegevoegd zullen de bezorgkosten worden berekend.

De verzendkosten naar het vasteland van Groot-Brittannië zijn GRATIS (alleen voor driewielers met zelfmontage).

Wij proberen al onze voorradige artikelen binnen 1 werkdag na het plaatsen van de bestelling te verzenden. Houd rekening met nog eens 3 tot 5 werkdagen voor levering (Dit kan langer zijn als gevolg van feestdagen / drukkere periodes of als de gekochte bestelling in backorder is). Levertijden naar landen wereldwijd, Europa, Hooglanden, Kanaaleilanden en de Republiek Ierland zullen variëren. Let op - wij zullen u op de hoogte houden van eventuele vertragingen.

Kopers buiten het VK worden eraan herinnerd dat de valuta GBP is

Wij verpakken al onze trikes in recycleerbare noppenfolie en kartonnen dozen om onnodig afval te voorkomen en het milieu te helpen. Als gevolg van de nieuwe Brexit-regelgeving zijn alle exportkosten zoals belastingen, invoerrechten en dergelijke voor rekening van de koper. Zie onze verzendkosten pagina voor meer informatie

Mensen kochten ook