Verenigd Koninkrijk
Frankrijk
Spanje
Duitsland
Italië
 
Winkelwagen

Knipperlichten voor Driewieler

De driewielerknipperlichten kunnen gebruikt worden als stadslicht, zowel permanent brandend in het rood als in het oranje. Met één druk op de knop kunt u het knipperlichtsysteem gebruiken. Deze is te vinden op het stuur van de driewieler, hiermee laat U andere weggebruikers zien welke kant u op wilt slaan.

Makkelijk te installeren, zowel op het mandje achterin als op het spatbord voorin.

Oplaadbaar via USB

Bluetooth Verbinding

Levering

Wij verzenden wereldwijd, zodra de postcode is toegevoegd zullen de bezorgkosten worden berekend.

De verzendkosten naar het vasteland van Groot-Brittannië zijn GRATIS (alleen voor driewielers met zelfmontage).

Wij proberen al onze voorradige artikelen binnen 1 werkdag na het plaatsen van de bestelling te verzenden. Houd rekening met nog eens 3 tot 5 werkdagen voor levering (Dit kan langer zijn als gevolg van feestdagen / drukkere periodes of als de gekochte bestelling in backorder is). Levertijden naar landen wereldwijd, Europa, Hooglanden, Kanaaleilanden en de Republiek Ierland zullen variëren. Let op - wij zullen u op de hoogte houden van eventuele vertragingen.

Kopers buiten het VK worden eraan herinnerd dat de valuta GBP is

Wij verpakken al onze trikes in recycleerbare noppenfolie en kartonnen dozen om onnodig afval te voorkomen en het milieu te helpen. Als gevolg van de nieuwe Brexit-regelgeving zijn alle exportkosten zoals belastingen, invoerrechten en dergelijke voor rekening van de koper. Zie onze verzendkosten pagina voor meer informatie

Mensen kochten ook